زمان جاری : جمعه 08 مرداد 1400 - 12:55 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 999
نویسنده پیام
alivet آفلاین


ارسال‌ها : 91
عضویت: 29 /5 /1392
محل زندگی: tehran
سن: 23
تشکرها : 28
تشکر شده : 83
آزمایشگاه بیوشیمی



آزمایش مولیش:

هدف آزمایش:تشخیص قند
روش کار:از نمونه ی قندی 2سی سی لوله ی آزمایش ریخته و 2الی3 قطره معرف ولیش به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
با احتیاط 1 سی سی اسید غلیظ به ان اضافه میکنیم.ایجاد حلقه ی بنفش رنگ دلیل بر مثبت بودن آزمایش است.

آزمایش بندیکت:

هدف آزمایش:تشخیص خاصیت احیا کنندگی قند
روش کار:در یک لوله ی آژمایش 2سی سی معرف بندیکت ریخته و به آن 5 تا 8 قطره محلول قندی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل بن ماریر جوش قرار میدهیم.
بر حسب غلظت رنگ رسوب نیز تغییر خواهد کرد.رسوب سبز(1/0 تا 5/0)رسوب زرد(5/0 تا 1)نارنجی(1 تا 2)و قرمز بیشتر از 2 است

آزمایش اسد موسیک:

هدف آزمایش:تشخیص گالاکتوز
روش کار:2سی سی محلول قندی را در لوله ی آزمایش ریخته و 1سی سی اسید نیتریک غلظ روی آن اضافه میکنیم و در بن ماری جوش قرار میدهیم.به مدت 20 دقیقه.
بعد از این مدت زیر آب سرد لوله را سرد میکنیم.در صورت مثبت بودن رسوب سفید رنگی ظاهر خواهد شد.

آزمایش سودان 3:

هدف:تشخیص چربی
روش کار:در یک لوله ی آزمایش چند قطره چربی ریخته و روی ان چند قطره محلول کلروفرم سودان 3 را اضافه میکنیم.رنگ حاصله را با رنگ اولیه ی سودان 3 مقایسه میکنیم.اگر رنگ حاصله کم رنگ تر از رنگ خود سودان 3 باشد آزمایش مثبت است.


آزمایش سالکوفسکی:

هدف:تشخیص کلسترول
روش کار:در یک ل.له ی آزمایش 1سی سی کلروفرم کلسترول ریخته و به آرامی و با احتیاط 1سی سی اسید سولفوریک روی آن اضافه میکنیم.در صورت مثبت بودن حلقه ی ریگی نارنجی ظاهر خواهد شد.

آزمایش سیلوانف:

هدف:تشخیص ستو هگزوز(فروکتوز)
روش کار:در لوله ی آزمایش 2سی سی معرف سیلوانف ریخته و 2الی3 قطره محلول قندی را به آن اضافه میکنیم.به مدت 2 دقیقه در بن ماری جوش قرار میدهیم.ایجاد رنگ قرمز نشانه ی وجود ستو هگزوز است.

آزمایش بارفورد:

هدف:تشخیص مونوساکارید
روش کار:در لوله ی آزمایش 3سی سی معرف بارفورد و 1سی سی محلول قند میریزیم.به مدت 5دقیقه در بن ماری جوش قرار می دهیم.ایجاد رسوب قرمز آجری در لوله حتی به مقدار بسیار کم نشانه ی وجود مونوساکارید است.

آزمایش نین هیدرین:

هدف:اسید آمینه
روش کار:در لوله ی آزمایش 3سی سی از اسید امینه را ریخته سپس بر روی آن چند قطره نین هیدرین اضافهمیکنیم و بعد از مخلوط کردن به مدت 10 دقیقه در بن ماری جوش قرار می دهیم.ایجاد رنگ ارغوانی یا زرد نشانه ی حضور اسید های امینه است.

آزمایش زانتو پروتئینیک:

هدف:تشخیص اسد های آمینه ی حلقوی(فنیل آلانین ، تیروزین ، تیریپتوفان)
روش کار:در یک لوله ی آزمایش 1 سی سی اسید آمینه ریخته و سپس بر روی آن 1سی سی اسید نیتریک غلیظ اضافه میکنیم و بهد از مخلوط کردن به مدت 20دقیقه در بن ماری جوش قرار میدهیم.ایجاد رنگ زرد دال بر وجود اسید امینه ی حلقوی است.
در ادامه برای تایید صحت آزمایش به آن 5/0 سی سی سود 40% اضافه میکنیم که تغییر رنگ از زرد به نارنجی موید صحت آزمایش است.

آزمایش میلون:

هدف:تشخیص اسید امینه ی تیروزین در نمونه
روش کار:در یک لوله ی آزمایش 3سی سی از اسید امینه را ریخته و سپس بر روی ان 1 سی سی از معرف میلون اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن به مدت 2 دقیقه در بن ماری جوش قرار میدهیم.ایجاد رنگ قرمز حاکی از حضور تیروزین در نمونه است

آزمایش گوگرد:

هدف:تشخیص اسد امینه ی گوگرد دار سیستئین
روش کار:تدر یک لوله ی آزمایش 2 سی سی اسید امینه ریخته و به ان 5 سی سی سود 10% اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه در بن ماری جوش قرار میدهیم.
سپس 5/0 سی سی استات سرب به آن اضافه می کنیم.ایجاد رسوب سیاه دال بر وجود سیستئین در نمونه است.برای تایید صحت آزمایش چند قطره اسید کلرید ریک به رسوب اضافه میکنیم که موجب آزاد شدن گاز H2S خواهد شد.
(خدایی خیلی بد بو بود)سبز سبز سبز . . . .

آزمایش فهلینگ:

هدف:تشیص وجود قندهای احیا کننده

روش کار:به 5 میلی لیتر محلول گرم فهلینگ چند قطره محلول قندی را همزمان اضافه کرده و حرارت داده و مخلوط میکنیم. ایجاد رنگ زرد یا قرمز قهوه ای دلیل بر وجود قندهای احیا کننده در محلول است.

آزمایش احیای بیس موث:

در یک لوله ی آزمایش به 5 میلی لیتر از محلول قندی 8 قطره از معرف بیس موث اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در اب جوش قرار میدهیم رنگ سیاه مختصری که ناشی از فلز بیس موث است برای مدت کوتاهی مشاهده میشود.

اگر محلول دارای البومین باشد چون البومین باعث ایجاد رنگ مشابه در ازمایش شده و جواب مثبت کاذب میدهد قبل از انجام ازمایش باید با استفاده از جوشاندن و فیلتر کردن محلول را از ان پاک نمود.

آزمایش فلوروگلوکینول:


فورفورال در اثر واکنش پنتوز ها حاصل می شود که در اثر تلغیظ با فیوروگلوکینول،فورفورال فلوروگلوسید رنگی ایجاد میکند.غلظت فلوروگلوکورینول فاکتور مهمی است.
2 میلی لیتر از محلول قندی را با حجمی برابر از hcl غلیظ مخلوط نمایید.3تا 5 قطره از محلول فلوروگلوکینول را به محلول اضافه میکنید.به مدت 2 دقیقه محلول را حرارت میدهید.رنگ شکلاتی نشان دهنده ی وجود گالاکتوز و رنگ قرمز تیره،گلوکوز و قهوه ای تیره نشان دهنده ی فروکتوز است


یکشنبه 03 شهریور 1392 - 15:11
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

theme designed for MyBB | RTL by MyBBIran.com